6/11/10

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΙΑΣΚΟ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΙΑΣΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ Λ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ

Θα μπορούσε να είναι για γέλια, αν δεν επρόκειτο για τόσο επικίνδυνη ανευθυνότητα.
Την Πέμπτη το βράδυ 4/11/2010, 3 μέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Χαρδαλιάς εγκαινίασε πεζογέφυρα πάνω από τη Λ. Κατεχάκη στο ύψος του Καρέα. Φιέστες, μπαλόνια, ανάλογες φωτογραφίες και πανηγυρικοί. Από την Παρασκευή το πρωί 5/11/2010 η γέφυρα δεν λειτουργεί. Παραμένει κλειστή. Αιτία: η γέφυρα κατασκευάστηκε σε τόσο μικρή απόσταση από γυμνά καλώδια της ΔΕΗ υψηλής τάσης που περνώντας κάποιος μπορεί να τα ακουμπήσει με μοιραίο αποτέλεσμα. Απαγορεύτηκε η διέλευση λόγω κινδύνου ηλεκτροπληξίας.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας.
Για να γίνει η επιτακτικά απαραίτητη πεζογέφυρα, που είναι χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Καρέα, χρειάστηκε να χάσουν τη ζωή τους συνάνθρωποι μας. Τώρα γίνεται με τέτοια προχειρότητα και προεκλογική ταχύτητα, προκειμένου να εγκαινιαστεί, ώστε απέβη επικίνδυνη για την ζωή των διερχόμενων. Ενώ, δεν έχουν γίνει ούτε τα αναγκαία πεζοδρόμια για να βοηθούν την ασφαλή πρόσβαση των πεζών από Καρέα προς Βύρωνα και αντίστροφα.
Επαναλαμβάνουμε, αυτή η πολιτική της βιτρίνας και της προεκλογικής σκοπιμότητας, των έργων προχειρότητας και αμφιβόλου ποιότητας, που συνδυάζει τις αναθέσεις σε κατασκευαστικές με τη δημιουργία εντυπώσεων, πρέπει να αποδοκιμαστεί. Τα έργα γίνονται με λεφτά των κατοίκων σε μια περίοδο που κυβέρνηση, τρόικα περικόπτουν μισθούς, συντάξεις, δαπάνες για παιδεία, υγεία, πρόνοια και έργα υποδομών. Άρα, απαιτείται προσοχή και υπευθυνότητα για κάθε δημόσιο έργο και δημόσια δαπάνη. Απαιτείται τα έργα να υπακούουν στις ανάγκες των κατοίκων, να γίνονται με διαφάνεια, χωρίς τις προχειρότητες, τις προεκλογικές και πελατειακές σκοπιμότητες της δημοτικής εξουσίας.

Να καταδικαστεί αυτή η πολιτική και όσοι την ασκούν ή επιδιώκουν να την ασκήσουν.
Οι κάτοικοι να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.
6/11/2010
ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: