18/1/11

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Για απάντηση σε σχετική ανακοίνωσή μας για τα προβλήματα στην τροφοδοσία παιδικών σταθμών του αντιδημάρχου κ. Γώγου, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Byronas.gr ,
εκδίδουμε το παρακάτω δελτίο τύπου :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε απάντηση της δήλωσης του κ. Γώγου, αντιδημάρχου Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα έχει να δηλώσει τα εξής:
1. Το κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο είναι ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα και όχι προσωπική καταγγελία κάποιου/ας.
2. Ο κ. Αντιδήμαρχος ή δεν είναι σωστά ενημερωμένος όπως θα όφειλε ή λέει εσκεμμένα ψέματα για να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες που έχει η δημοτική αρχή στο συγκεκριμένο ζήτημα. Οφείλει να γνωρίζει ότι οι γονείς κάθε μήνα καταβάλουν τα τροφεία και η δημοτική αρχή έχει την υποχρέωση να διασφαλίζει και να τηρεί το ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής των παιδιών.
Για την επιβεβαίωση και για να κρίνουν οι ίδιοι οι πολίτες του Βύρωνα για το ποιος λέει αλήθεια ή ψέματα σας δημοσιοποιούμε την εισήγηση που μάς δόθηκε από το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών Σταθμών σύμφωνα με την οποία στη συνεδρίαση στις 17/01/2011 καλείται το Διοικητικό Συμβούλιο να λύσει στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: