26/6/10

ΚΟΥΦΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΣΟΥΛΑ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ
Νεαπόλεως 25, e-mail :arpa_vyrona@yahoo.gr, ιστοσελίδα: http://aristeriparemvasi.blogspot.com


ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ & ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΥΡΩΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ
Τους τελευταίους μήνες το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ υπολειτουργεί γιατί περιορίστηκε η κρατική χρηματοδότηση. Αποτέλεσμα και αυτό της περικοπής των δημόσιων δαπανών για την υγεία και την παιδεία. Αυτό οδήγησε σε αποδιοργάνωση του Κέντρου, σε παραίτηση του Διευθυντή και στη συνέχεια σε περιορισμό της λειτουργίας του από νωρίς το μεσημέρι.
Σήμερα έξη μήνες μετά την ταλαιπωρία, που υπέστησαν χιλιάδες συμπολίτες μας και με δεδομένες τις αντιδράσεις φορέων και κατοίκων, η αυτονόητη υποχρέωση της εξουσίας (κυβέρνησης, υπουργείου υγείας, δήμου) για να επανέλθει το κέντρο στη σωστή του λειτουργία προβάλλεται από το δήμαρχο και τον αρχηγό της δημοτικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκλεκτούς της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, ως αποτέλεσμα δικών τους ενεργειών. Οι επίδοξοι εξουσιαστές και «σωτήρες» ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ & ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ διαγκωνίζονται ο καθένας για λογαριασμό του για το ποιος έλυσε το πρόβλημα.
Το δικαίωμα της υγείας γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και προσωπικής προβολής από τους μηχανισμούς προπαγάνδας των υποψήφιων για το δημαρχιακό θώκο. Προσπαθούν στέλνοντας email, βάζοντας αφίσες και ανακοινώσεις, να παραγκωνίσει ο ένας τον άλλον για το δήθεν ενδιαφέρον που έδειξαν για να επανέλθει το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ στην αρχική του λειτουργία.
Εμείς δεν ξέρουμε εάν θα λειτουργήσει το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ όπως πριν, αυτό μένει να το δούμε και να το ζήσουμε. Αυτό που ξέρουμε, όμως, είναι ότι οι κάτοικοι έζησαν και ζουν μήνες τώρα την ταλαιπωρία.
Ακόμη ξέρουμε ότι δεν υπάρχει ούτε ελεγκτής ιατρός και χιλιάδες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, ασφαλισμένοι του δημοσίου, ταλαιπωρούνται για ώρες, γιατί τους στέλνουν στο κέντρο της Αθήνας για μια σφραγίδα.

ΙΟΥΝΗΣ 2010

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ& ΚΟΝΣΟΥΛΑΣ ψάχνουν για κορόιδα
ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: